Företagsanpassade utbildningar i strategiskt teamledarskap


 

Kontakta oss

Flexibla och moderna utbildningar för organisationer

 

how2team för företag och organisationer är för er som vill lära er strategist teamledarskap och som vill att era chefer och ledare båda ska utöva och lära ut ett fungerande teamsamarbete och själva bli mästare i extremsporten "att vara människa bland människor". Den är för er som vill få konkreta verktyg för att kunna genomföra medvetna förflyttningar av grupper och på så sätt säkerställa era verksamhetsmål.

 

Innehåll i how2team

Grunden i de företagsanpassade how2team utbildningarna är en två eller tre dagars praktisk utbildning med övningar och träning i strategisk teamutveckling baserat på våra fyra huvudområden: 

#1: Riktning

#2: Ramar

#3: Kommunikation

#4: Teamträning

Alla som genomgår en företagsanpassad utbildning tillsammans med oss får även en personlig logg in till den digitala utbildningsplattformen "how2team camp". Där återfinns alla övningar, många bra tips och ännu fler verktyg. Självklart kan företag och organisationer välja att teckna personliga licenser även för dem som inte själva har deltagit i en fysisk utbildning med oss.

För att säkerställa en lyckad implementering kan man komplettera utbildningen med ett anpassat coaching program som fortsatt stöd.

 

Målsättning

Målsättningen med how2team utbildningarna är att deltagarna ska få en strategisk teamkompetens och lära sig att:

  • Identifiera nuläget, dvs förstå VAD som fungerar och inte fungerar i en grupp eller i en kommunikation, och VARFÖR det är så.
  • Formulera ett önskat läge, på intentions- och tillståndsnivå.
  • Strategiskt kunna VÄLJA de utvecklingsinsatser som effektivt förflyttar gruppen mot det önskade läget.
  • Verktyg och färdigheter för HUR du genomför riktad träning och utvecklar ditt team.

 

Läs mer om kompetensen och våra nycklar här

Flexibilitet är ett av våra ledord

Att kunna anpassa innehåll och upplägg efter era önskemål och förutsättningar är en självklarhet för oss. Likaså att ni själva kan välja den implementeringsform som fungerar bäst för er. På så sätt får ni er utbildning precis som ni vill ha den.

1. Anpassa innehållet

Vi tar utgångspunkt i ert nuläge och skräddarsyr ett upplägg som tar hänsyn till era specifika behov och önskemål. 

2. Välj ert upplägg

Ska vi utbilda alla samtidigt eller i omgångar? Ska vi utbilda alla eller vill ni välja vårt "Train the trainer" koncept? Vill ni köra ett 2 dagars, 3 dagars eller 2+1 dagars upplägg?

3. Säkerställ implementeringen

Välj mellan ett "train the trainer" upplägg eller komplettera med olika typer av coachingstöd, individuellt eller i grupp.

 

4. Bestäm var vi utbildar

Bestäm var ni vill ha utbildningen någonstans. Vi kan komma till er eller så utbildar vi "off site".


"Train the Trainer" upplägg?

Hör gärna av dig om din organisation har specifika behov och önskemål - how2team är ett modernt och flexibelt utbildningskoncept. Till exempel är vårt Train the trainer upplägg mycket uppskattat.

 Det finns idag två olika "train the trainer" upplägg. 

  1. Utbildning: en eller ett par interna handledare ("trainers") utbildar sig tillsammans med oss. Handledarna får sedan (om de vill/behöver) specialcoaching/handledning av oss och ansvarar själva för att utbilda övriga chefer och ledare med hjälp av den digitala utbildningsplattformen "how2team camp". 
  2. Implementering: Ni utbildar alla chefer och ledare tillsammans med oss. Handledaren arbetar sedan med interncoaching för att säkerställa implementering i organisationen. Vill ni skräddarsyr vi ett specialanpassat "coach the coach" program för handledaren.

VILL DU VETA MER?

Varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, mer information eller en offertförfrågan. Använd länken nedan och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.