Inspirations föreläsningar

Vill du veta mer eller kanske diskutera ditt specifika önskemål - kontakta oss.

Föreläsningar

Vill du och din arbetsgrupp utvecklas, inspireras eller lära er något nytt? Alla våra föreläsningar har utveckling och förändring som bas, övningar och egna exempel som gör kunskapen levande och lätt att komma ihåg – och framför allt – lätt att använda.

Nedan finner du några av våra populära föreläsningar. Föreläsningarna kan varieras från 1 timme. 

Boka vår "Fuck stress" föreläsning

En föreläsning som vänder upp och ned på begreppet ”stress”, utmanar oss i hur vi ser på stress och utforskar hur vårt synsätt inverkar på hur vi påverkas av stress. Med hjälp av ett speciellt framtaget frågeformulär och en enkel energi-modell ger föreläsningen dig insikter i var du läcker energi och ger dig tips och råd för hur du kan åtgärda detta. Helt enkelt vad du kan göra för att säga ”FUCK stress”. Du får också en ökad förståelse för vad stress egentligen är och hur nervsystemet naturligt balanserar mellan stresspåslag och återhämtning för att fungera optimalt. Kontakt oss för bokning och information!

 

Boka vår "magiska möten" föreläsning

Många möten är tänkta att vara kreativa, framåtdrivande och meningsfulla, men tenderar ibland att bli sega, ointressanta och tids-konsumerande.  Den här föreläsningen ger er som deltagare sju nycklar att planera, leda eller bara delta på magiska möten. Möten som är både effektiva, givande och engagerande. Som blir så som du vill ha dem. Föreläsningen är upplevelsebaserad och bjuder in till aktivt deltagande. Inget bara ”sitta och lyssna” utan här varvas kortare teori med tips, råd och ”do it yourself” för bästa möjliga förståelse. Upplägget använder ljud, bild och film för maximal inlärning.

 

Boka vår "synka snacket" föreläsning

Ibland är det en extremsport att vara människa bland människor. Med en Framgångsrik kommunikation får du att andra att inte bara höra vad du säger utan även förstå vad du menar. Den här upplevelsen bjuder deltagarna på både inspiration, förståelse och fyra konkreta strategier för hur man kan bli helt grym på samspelet med andra. Vi blandar teori och praktik för bästa möjliga förståelse och integrering. Inget ”flum, flum” utan rakt på sak med konkreta tips och råd - allt för att du direkt ska kunna omsätta kunskap till kompetens och omgående kunna tillämpa dina nya insikter i din vardag.

 

Andra föreläsningar

"progress equals happiness"

Våra 10 bästa råd 

 

Från vår senaste bok, "10 bästa råden för att utveckla vinnande team".

Under denna föreläsning får du konkreta råd och nycklar som hjälper dig att skapa vinnande team. En inspirerande föreläsning som kan väcka tankar om små (och stora?) förändringar och vara början till ett strategiskt teamledarskap.

Fyll i kontaktformuläret ovan så dyker vi upp hos dig!

Extremsporten "att vara människa bland människor"

Intention: motivera och inspirera till nyfikenhet om teamträning för att utveckla grupper och samarbete. 

Vi hävdar att det är en extremsport att vara människa bland människor. Och som vilken extremsport som helst kräver denna träning för att man ska bli riktigt framgångsrik. I vardagen tränar vi dock inte så mycket. Vardagen består oftast av "skarpa lägen".

Vi både gillar och förespråkar träning. Här delar vi med oss av tips, trix, övningar och metoder för bättre samarbete. 

Strukturerad kommunikation på jobbet

Intention: skapa förståelse för kommunikativa nycklar för smart och effektivt prat.

Hur kan en mening, ett ord eller hur det sägs förändra stämningen i en grupp? Vad, hur och varför behöver vi förstå kommunikation? Och vad är smart och effektivt prat? Egentligen.

Otroligt spännande och lärorik föreläsning som ger både aha-upplevelser och igenkänning.

Ledarskap vid teamtransformation

Intention: Skapa förståelse för vad som krävs av mig som ledare när jag ska leda ett team genom en förändrings resa.

Att transformera ett team - är det möjligt? Hur skapar jag motivation och delaktighet? Hur skapar jag engagemang för målsättningar och förändringsresan? Hur skapar jag transparens i vad som är möjligt att påverka och vad som redan är bestämt? Det och många andra nyckelfaktorer för ledarskap under teamtransformation diskuteras under denna föreläsning. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.