MEET THE INSTRUCTORS

Under 2018 grundade Richard och Jessica How2team och tillsammans tränar de chefer, ledare och företag i strategiskt teamledarskap eller extremsporten "att vara människa bland människor".

KONTAKTA OSS

RICHARD GRADIN

Richard driver sedan 2010 företaget Crewcraft som förutom team-, konsult- och säljträning erbjuder tjänster som professionell seglare och skeppare. Richard är både marknadsekonom och legitimerad naprapat och har över 20 års erfarenhet från olika kommersiella roller i både nationella och internationella uppdrag. Richard har en gedigen erfarenhet av att utveckla både människor och affärer och har haft formella chefsuppdrag sedan 2001. Richard är även utbildad inom mental träning, kommunikologi, personligt ledarskap och segling.

JESSICA EIDEMO

Jessica har med sina 20 år i näringslivet, erfarenhet av tvärfunktionella, kommersiella chefsroller samt globalt ledningsgruppsarbete en lång erfarenhet av att leda och utveckla både människor och verksamheter. Jessica driver företaget Eidemo & You som erbjuder executive coaching, föreläsningar och workshop inom affärsmannaskap och personligt ledarskap. Jessica är dubbeldiplomerad coach, certifierad kommunikolog och utbildad inom marknadsföring, försäljning och personligt ledarskap.

VÅR VISION

Vi vill lyfta teamsamarbetet genom att träna chefer och ledare i extremsporten "att vara människa bland människor" så att fler utvecklar starka, framgångsrika och motståndskraftiga team och på så sätt både lyckas bättre, känner större tillfredställelse och har roligare på jobbet.

VI LÄR TILLSAMMANS

Vi tror på en pedagogik där vi lär både tillsammans och av varandra. Därför kommer du under din how2team utbildning att arbeta tillsammans med övriga kursdeltagare i både praktiska övningar och under reflektioner.

Läs mer om utbildningar
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.